lunes, 2 de febrero de 2009

Hola Oliver;

Que tal estas aquí dintre ? Divendres et vam poder veure per primer cop, i no pensava jo que eres tan guapo, tens una careta i unes galtones..
Últimament hem passat uns dies de molt de nervis, i la mama esta molt enfadada amb el iaio, no entén perquè ha marxat tan aviat, i sense conèixer, però suposo que ja les forces li van afluixar, i ja va arribar el moment. Sento que tu ara mateix tinguis que passar per tot això, encara que intento ser forta i que ho notis el menys possible, però hi ha moments en que afluixo una mica.. i es que encara no em faig la idea que no el tornaré a veure mai mes. Si el fores conegut.. Ai.. nadó, nadó .. aquí fora es tot tant complicat..
Dijous començarem les classes de preparació al part, i es que ja queda menys per tenir-te entre nosaltres. Em dona una mica de por passar per el que em de passar tots dos.. però serem forts i intentarem fer-ho lo millor possible per que ens podem veure les carones aviat.
La maleta casi te la tinc ja preparada, per si en qualsevol moment decideixes sortir.
Avui també te he de donar una bona noticia, i es que tindràs un nou re-cosinet/a segurament per l'estiu.
Oliver, espero que el que queda d'embaras siguis tant bo com ara, no podria suportar que et passes res, has de ser fort i aguantar el que queda que ja està chupat !! La mama ja li comença a fer mal tot el cos, sobretot l'esquena, i per la nit li costa molt dormir per que no sap como posar-se, però aguantarà el que calgui per tu.
Un petó des de aquí fora fort, fort, fort.
T'estimo molt